Pragmatic melancarkan slot Sword of Ares bertema mitos Yunani
Toto

Pragmatic melancarkan slot Sword of Ares bertema mitos Yunani

Pengeluar permainan dalam talian Pragmatic Play Ltd telah melancarkan slot digital baharu dengan tema daripada mitologi Yunani purba.

“Pedang Ares” – berdasarkan Ares, dewa perang dan keberanian Yunani – dipasang pada gulungan 6×5, melaksanakan apa yang dikatakan oleh Togel Sydney pembuatnya sebagai mekanik “membayar di mana-mana”, dengan simbol kereta kuda, perisai dan pedang jatuh ke atas matriks permainan, dengan lapan atau lebih daripada yang diperlukan untuk mencetuskan kemenangan.

Menurut pengumuman itu, semua simbol kemenangan dalam permainan dialih keluar daripada permainan dan digantikan melalui ciri “jatuh” dengan simbol Pengeluaran Sydney baharu, membolehkan kemenangan tambahan dibentuk.

“Sword of Ares memberikan keterujaan yang memuncak dengan pengganda yang lebih besar dibuka melalui penciptaan berbilang kemenangan,” kata Irina Cornides, ketua pegawai operasi Pragmatic Play, seperti yang dipetik dalam Toto HK kenyataan akhbar Khamis.

Ciri “koleksi berganda” terletak di atas gelendong dengan tiga pengganda berbeza dibuka apabila pencapaian 20, 50 dan 100 simbol kemenangan dikumpulkan. Ini memberikan rangsangan kepada semua kemenangan yang diperoleh dan pemain dibantu dalam membuka kunci pengganda ini dengan simbol bom, kata Pragmatic Play.

Pragmatic Play menyatakan bahawa Sword of Ares mengikuti keluaran yang berjaya baru-baru ini termasuk “Big Bass Bonanza – Keeping It Reel”, “Candy Stars”, dan “Muertos Multiplier Megaways”. Mereka adalah antara lebih daripada 250 tajuk permainan dalam portfolio Pragmatic Play.